Werken bij Strukton Infratechnieken

Strukton Infratechnieken is de specialist in infrastructurele oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in perstechniek, vijzeltechniek en geluidweringen. Als specialist krijg je bij ons de mogelijkheid om aan grote integrale projecten te werken maar ook regionaal aan kleinere projecten waar je een bredere rol kan oppakken.

Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief en ondernemend te zijn. Met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf: Warm, open en met een sterke focus op de lange termijn. Kom jij ons mooie team versterken?

Werken bij Strukton Infratechnieken staat ook in het teken van vakmanschap. Jouw ontwikkeling als vakspecialist staat centraal, hierbij ondersteunen we je uiteraard volop met opleidingen.

Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

Bekijk onze vacatures

Werkvoorbereider

Heb jij een passie voor uitdagende werkzaamheden en vind jij het leuk om binnen een specialisatie in teamverband aan gave projecten te werken waarbij je veel vrijheid krijgt?

Lees meer
Lees meer over Werkvoorbereider

Medewerker Vijzel-, Boor- en Geluidsschermen

Je komt te werken binnen een grote en sterke speler op de civieltechnische markt.

Lees meer
Lees meer over Medewerker Vijzel-, Boor- en Geluidsschermen

Stagiair(e)

Bij ons leer je van de beste vakmensen en werk je direct aan uitdagende projecten.

Lees meer
Lees meer over Stagiair(e)
Bekijk alle vacatures van Strukton