Strukton Infratechnieken

Een gevulde gereedschapskist

Over ons

Strukton Infratechnieken kenmerkt zich door de unieke combinatie van jarenlange kennis en ervaring, optimale beheersing van hydraulische en mechanische technieken en het gebruik van eersteklas materieel.

Onze uitgebreide expertise op het gebied van persen, schuiven en vijzelen wordt vooral gebruikt bij de oplossing van complexe infrastructurele uitdagingen.

Daarnaast zijn wij ook expert op het gebied van geluidwering en als deelbedrijf van Strukton Civiel en Strukton Rail Nederland realiseren we mastfundaties en compacte civiele (beton) werken in de railomgeving.

Een gevulde gereedschapskist dus, waarbij wij met onze specialismen altijd streven naar de best mogelijke oplossing.

Certificeringen
Strukton Infratechnieken beschikt over de volgende bedrijfscertificaten:
VCA**
ISO 9001
Veiligheidsladder trede 4
CO2 prestatieladder trede 5
Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven (CKB):
Proces SD
Proces SE
Erkenningsregeling ProRail voor de Branche Kabelaannemers en Boorbedrijven:
Categorie S-D (A t/m D)
Categorie S-E (A t/m B)

Werken bij en met Strukton Infratechnieken
Met 100 jaar ervaring staat Strukton voor stabiliteit, verbinding en vakmanschap. Zo zijn en blijven we een betrouwbare partner voor onze klanten met wie we vooral de verbinding zoeken. We luisteren naar hun opgaves en hun beloftes aan de eindgebruiker. Strukton is een betrouwbare werkgever. Denk daarbij aan de voordelen van een grote organisatie, gecombineerd met de cultuur van een klein bedrijf. We werken in teams waar de lijnen kort zijn en de cultuur open en informeel is.