Medewerker Vijzelwerk Boorwerk en Geluidsschermen

Als Medewerker Vijzelwerk Boorwerk en Geluidsschermen kom je te werken binnen een grote en sterke speler op de civieltechnische markt.

In het kort

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Vijzelwerk Boorwerk en Geluidsschermen . Binnen Strukton Infratechnieken word je opgeleid in een klein team. Heb jij een passie voor uitdagende werkzaamheden en vind jij het leuk om binnen een specialisatie in teamverband aan gave projecten te werken waarbij je veel vrijheid krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Jouw werkzaamheden zijn heel gevarieerd. Je gaat werken in een ploeg die brugdekken, tunneldelen of constructies door middel van hydraulische vijzels verplaatst, optilt en laat zakken. Daarnaast verricht je werkzaamheden voor het maken van diverse soorten geluidsschermen, waaronder ook schanskorven, waarbij er bij voorkeur gebruik wordt gemaakt van ons eigen paal fundatie systeem. Verder maken wij met ons eigen boormaterieel open- en gesloten frontpersingen met een diameter van 110 tot 3000 mm doorsnede. Dit alles in een dynamische omgeving zoals langs het spoor of bij de weg. Wij hebben eigen materieel waarmee je op de specialistische klussen zelf op pad en mee aan de slag gaat. Wij werken door heel Nederland en soms daarbuiten. Kortom: een veelzijdige baan in de civiele techniek.

Dit is jouw bedrijf

Strukton Infratechnieken is de specialist in infrastructurele oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in perstechniek, vijzeltechniek en geluidweringen. Een speler met een zeer breed scala aan verschillende disciplines onder een dak. Waar je als specialist de mogelijkheid krijgt om aan grote integrale projecten te werken maar ook regionaal aan kleinere projecten waar je een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief en ondernemend te zijn. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken. Waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf: Warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Wij bieden je een vast contract waarop de arbeidsvoorwaarden uit de cao Bouw & Infra van toepassing zijn. Jouw salaris wordt betaald in 13 periodes. Je ontvangt een goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage, collectieve zorgverzekering en 45 vakantiedagen en 3 kort verzuim dagen per jaar. De functie is fulltime (40 uur per week).

Dit verwachten wij van jou

De collega die wij zoeken kan goed in teamverband maar ook zelfstandig werken en is leergierig om het vak te leren. Wij werken veel samen en daarom is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Daarnaast ben je assertief en durf jij aan te geven als er ergens iets niet klopt. Veiligheid en veilig werken vind je belangrijk. Je hebt een flexibele houding waarmee je mee kunt bewegen met de organisatie. Verder:

  • Heb je opleiding (V)MBO richting Techniek of vergelijkbaar gevolgd
  • Ben je gemotiveerd om een vak te leren
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Ben je in bezit van rijbewijs B.

Kom jij ons mooie team versterken?

Wil je direct reageren? Stuur je motivatie en persoonlijke gegevens naar beatrix.vanschaik@strukton.com.

Reageer direct op deze vacature

Een kijkje bij Strukton Infratechnieken

Artikel

Uitvoerder

Lees meer
Lees meer over Uitvoerder

Artikel

Een kijkje achter de schermen bij een engineer

Lees meer
Lees meer over Een kijkje achter de schermen bij een engineer

Artikel

Martijn Muilwijk, projectleider

Lees meer
Lees meer over Martijn Muilwijk, projectleider