Constructeur Infratechnieken

Heb jij een passie voor uitdagende werkzaamheden en vind jij het leuk om binnen een specialisatie in teamverband aan gave projecten te werken waarbij je veel vrijheid krijgt?

In het kort

Heb jij een passie voor uitdagende werkzaamheden en vind jij het leuk om binnen een specialisatie in teamverband aan gave projecten te werken waarbij je veel vrijheid krijgt? Binnen Infratechnieken hebben we de volgende specialisaties: Perstechniek, Vijzeltechniek, en Geluidwering. Jij zal als constructeur met name verantwoordelijk zijn voor de specialisaties en rail gebonden civiele betonwerken! Je komt terecht in een ambitieus team waarbij jij ook de mogelijkheid krijgt om jezelf met unieke kansen verder te ontwikkelen.

Dit ga je doen

Als constructeur bij Strukton Infratechnieken heb je een enorm afwisselende baan. Geen enkel project en omstandigheden zijn hierbij hetzelfde en tel hierbij de omloopsnelheid voor sommige projecten bovenop, dan zit je wat dat betreft goed bij Strukton Infratechnieken. Jouw werkveld ligt op het gebied van het ontwerpproces van bouw- en hulpconstructies, het maken van detailberekeningen en bedenken van innovatieve oplossingen voor technische vraagstukken. Je bent adviseur en sparringpartner voor de organisatie. Een uitdagende baan dus!

Het betreft een hybride rol waarbij je vanuit ons kantoor in Utrecht en vanuit huis werkt. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland en soms daarbuiten.

Dit is jouw bedrijf

Strukton Infratechnieken is de specialist in infrastructurele oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in perstechniek, vijzeltechniek en geluidweringen. Een speler met een zeer breed scala aan verschillende disciplines onder een dak. Waar je als specialist de mogelijkheid krijgt om aan grote integrale projecten te werken maar ook regionaal aan kleinere projecten waar je een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief en ondernemend te zijn. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken. Waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf: Warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris tussen de €4500,- en 5500,- euro bruto op basis van een fulltime dienstverband dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar en kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. De functie is fulltime (40 uur per week), maar parttime (minimaal 32 uur per week) is eventueel bespreekbaar. Omdat er regelmatig gereisd zal moeten worden krijg je een auto van de zaak.

Dit verwachten wij van jou

Als constructeur ben je zelfstandig en proactief. Binnen ons dynamisch bedrijfscultuur is geen dag hetzelfde en kun je daarom snel handelen, ben je alert en actiegericht. Wij zoeken een collega die communicatief vaardig is, beschikt over een portie overtuigingskracht, goed kan luisteren, verbeteringen wil doorvoeren, proactief samenwerkingen opzoekt, zich niet snel uit het veld laat slaan en verantwoordelijkheid neemt!

Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Werkervaring van 10 jaar in soortgelijke functie binnen de civiele techniek;
  • Ben je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van contractvormen;
  • Ben je in bezit van rijbewijs B.

Kom jij ons mooie team versterken?

Wil je direct reageren? Stuur je motivatie en persoonlijke gegevens naar beatrix.vanschaik@strukton.com. Liever eerst wat meer informatie? Neem contact op met Beatrix op 06 – 1153 0580. Ook kun je haar whatsappen.

Reageer direct op deze vacature

Een kijkje bij Strukton Infratechnieken

Artikel

Uitvoerder

Lees meer
Lees meer over Uitvoerder

Artikel

Een kijkje achter de schermen bij een engineer

Lees meer
Lees meer over Een kijkje achter de schermen bij een engineer

Artikel

Martijn Muilwijk, projectleider

Lees meer
Lees meer over Martijn Muilwijk, projectleider