Geluidwering

Strukton is expert op het gebied van geluidwering. Om welke type het ook gaat we hebben er ervaring mee opgedaan; van transparant tot cassette en van aarden wal tot betonnen scherm.

Strukton is specialist op het gebied van geluidweringen: van transparant tot cassette en van aarden wal tot betonnen scherm.

Het bouwen van een geluidsscherm is meer dan alleen uitvoeren. We verzorgen de visuele analyse, de engineering en staan garant voor een eigentijds ontwerp. Daarbij denken we voortdurend met klanten mee. We zoeken waar zinvol naar alternatieven en houden voortdurend oog op het budget.

Tijdens de werkzaamheden minimaliseren wij de overlast door geluid- en trillingarme paalsystemen toe te passen. De overlast voor de reiziger beperken we door het complete geluidscherm, van fundering tot afwerking, in zeer korte tijd uit te voeren.

Wij bouwen in beton met oog voor nu en later. Daarom innoveren wij voortdurend, ook op het gebied van geluidwering en bouwmethodes. Zo helpen wij onze klanten om hun duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Bijvoorbeeld met onze Green Silence Wall: het duurzame geluidscherm van Miscanthusbeton. Deze innovatie is vanwege haar uitzonderlijke milieuprestatie opgenomen in de Nationale Milieudatabase voor infrastructurele werken.

 

Neem contact op

Onze mooiste projecten

Project

Geluidsscherm Den Haag – Laan van NOI

Lees meer
Lees meer over Geluidsscherm Den Haag – Laan van NOI

Onze expertises

Pagina

Schans- en grondkorven

Lees meer
Lees meer over Schans- en grondkorven

Pagina

Perstechnieken

Lees meer
Lees meer over Perstechnieken

Pagina

Schuif- en vijzeltechnieken

Lees meer
Lees meer over Schuif- en vijzeltechnieken

Pagina

Mastfundaties

Lees meer
Lees meer over Mastfundaties

Pagina

Compacte civiele spoorwerken

Lees meer
Lees meer over Compacte civiele spoorwerken

Ben je geïnteresseerd in Strukton Infratechnieken?

Bekijk alle producten van Strukton Infratechnieken.

Dit is Strukton Infratechnieken